Op adem komen in de natuur

Soms lijkt alles even teveel. Jij, hardwerkende vrouw, doet ontzettend je best, je wilt alles zo goed mogelijk doen, maar de laatste tijd lijkt het alsof er niets lukt. Je hebt het druk, je agenda is overvol, ook privé is er genoeg dat ‘moet’. Het voelt als een steeds zwaardere last op je schouders en je ervaart veel spanning in je lijf. Je bent moe van al dat gepieker, soms voel je je erg somber. Is dit het nou? Eigenlijk zou je graag ander of zinvoller werk willen doen, iets waar je blij van wordt, maar wat en hoe?

OntMoeten in de natuur

Je kunt prima je eigen boontjes doppen maar je zou het fijn vinden om ook eens met iemand te sparren over de dingen waar je tegenaan loopt. Iemand die onbevooroordeeld luistert, jou ruimte geeft om je verhaal te vertellen en misschien een ander licht op jouw problemen laat schijnen. Want zelf zie je dat licht even niet meer zo goed.

Hoe zou het zijn om even helemaal niets te moeten, maar te vertragen in plaats van als maar door te rennen. Ik wandel graag een tijdje met je mee. In de rust van de natuur is er alle aandacht voor jou, voor jouw wensen en voor wat jij nu écht wilt. Samen gaan we op onderzoek en je zult merken dat de antwoorden vanzelf komen. Dat is elke keer weer zó bijzonder!

Je zet concrete stappen op weg naar verandering

Vanuit de rust en ontspanning komen jouw wensen en verlangens naar boven drijven. Was je in eerste instantie vooral een ‘lopend hoofd vol gepieker’, nu voel je weer dat je ook een lijf hebt. Je hoofd verbindt zich met je hart, dit is wie jij bent. We doen mooie, resultaatgerichte oefeningen in en met de natuur, die je helpen uit te vinden wat past bij jou en waar je voor wilt gaan. Zonodig maken we een uitstapje naar de yogamat voor oefeningen die je nog extra helpen om diepe, chronische spanning los te laten en die helpen bij het oplossen van fysieke klachten.

Misschien zet je een volgende stap in je carrière of ligt de verandering meer in je privéleven. Je zult hoe dan ook, heel concreet, jouw eerste stappen zetten op dat nieuwe pad richting jouw ideaal. Dat geeft je zelfvertrouwen en energie voor de toekomst maar vooral ook veerkracht én meer plezier in je werk en leven.

.

Herken je dit? Heb jij ook het gevoel dat je wat anders wilt, of dat er íets moet gebeuren, neem dan eens contact met me op. Ik vertel je alles over coachen in de natuur, en de mogelijkheid om dat te combineren met yoga. Binnenkort vind je mijn wandelcoach-aanbod ook op mijn vernieuwde website.

Laten we elkaar ontmoeten. Je mag me bellen, mailen of whatsappen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek:

wieke@YogaOntMoeting.nl of 06-49618730.