• ontdek1
  • ontspan1
  • ontmoet1
24 Jul 2020

 

Maandag 31 augustus 2020 gaan de wekelijkse yogalessen weer van start met een iets aangepast Lesrooster. Enkele groepen zijn (voorlopig) stopgezet en de tijden van de meeste avondgroepen zijn iets gewijzigd.

Door de coronamaatregelen zal het wat anders gaan dan normaal. Ben je cursist van YogaOntMoeting, dan ontvang je daarover uitgebreide informatie via de mail.

Belangrijk is dat je alleen naar de yogastudio komt als je gezond bent. Je komt niet bij verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen en keelpijn. Ook niet bij andere klachten die veel voorkomen bij corona: hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts of plotseling verlis van reuk en/of smaak.

Samen met handen wassen en desinfectern en het bewaren van 1,5 m afstand voorkomen we zo goed mogelijk de verspreiding van het virus en kunnen we veilig yoga doen in de studio.

 

Verandering 

Alles is continu onderhevig aan verandering, ook nu in deze coronatijd. We proberen allemaal zo goed mogelijk om te gaan met deze veranderingen. Dat valt niet altijd mee. Belangrijk is dat we hoop houden dat alles weer goedkomt. Dat lichtpuntje kan voorkomen dat we teveel in een vicieuze cirkel van negativiteit belanden.

Ik merk zelf dat yoga en meditatie helpen om de aandacht van het hoofd (piekeren) te verleggen naar het lichaam en weer te voelen. Je voelt bijvoorbeeld het in- en uitstromen van je adem, je voelt je de spanning en ontspanning in je spieren. En je observeert. Zoals je je fysieke lichaam kunt observeren, zo kun je ook je gedachten observeren. Je ontdekt dat je niet die (pieker-)gedachten bent, ze komen en ze gaan.

Dat geeft rust en de moed om door te gaan en zo vind je weer het vertrouwen in een goede afloop.

 

 

 

 

Nieuws

Yogalessen na de zomer

Maandag 31 augustus 2020 gaan de wekelijkse yogalessen weer van start

Read more...

Zomer Rooster 2020

Deze zomer ga ik weer Zomer Yoga geven! De yogastudio mag weer open, dus we kunnen elkaar weer live ontmoeten

Read more...

De yogastudio opent vanaf 1 juli haar deuren weer!

Het is zover, de yogastudio mag weer open!

Read more...

Yogastudio geopend voor privélessen

Goed nieuws: vanaf 22 mei zijn privĂ© yoga- en therapielessen weer mogelijk! 

Read more...

Individuele en Critical Alignment Therapielessen

Zoek je verdieping in je yogabeoefening? Of heb je nek-, rug- of schouderklachten?

Read more...