• ontdek1
  • ontspan1
  • ontmoet1
26 Jun 2020

 

Vanaf 1 juli is de yogastudio weer geopend voor groepen. Heerlijk nieuws! Ik vind het fijn dat we elkaar straks weer in het echt, 'live', zullen ontmoeten.

Het was natuurlijk mooi dat ik in de afgelopen periode online lessen kon aanbieden. Zo konden jullie yoga blijven doen. Maar er gaat niets boven live lessen.

De laatste lessen van het Voorjaarsblok zullen nog online zijn. Bovendien verdwijnen de online lessen nog niet helemaal. Ben je cursist van YogaOntMoeting dan wordt je binnenkort geïnformeerd over hoe het daarna verder gaat met de lessen. 

Ben je (nog) geen cursist maar wel geïnteresseerd in yoga- of therapielessen, stuur dan een mail naar  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Zomer Yoga

In de maanden juli en augustus kun je mee doen met de Zomer Yogalessen. Ga hiervoor naar het Zomer Rooster. Je kunt je vanaf nu aanmelden. De groepen zijn klein, dus wacht niet te lang met aanmelden.

 

Nieuws

Coronamaatregelen rondom de yogalessen

Om de veiligheid tijdens de yogalessen te waarborgen heeft YogaOntMoeting verschillende maatregelen getroffen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Read more...

Plek op dinsdagmorgen

Wil je graag starten met yoga, of meer specifiek met Critical Alignment Yoga? Dat kan!

Read more...

Yogalessen na de zomer

Maandag 31 augustus 2020 gaan de wekelijkse yogalessen weer van start

Read more...

De yogastudio opent vanaf 1 juli haar deuren weer!

Het is zover, de yogastudio mag weer open!

Read more...

Yogastudio geopend voor privélessen

Goed nieuws: vanaf 22 mei zijn privé yoga- en therapielessen weer mogelijk! 

Read more...