• ontdek1
  • ontspan1
  • ontmoet1
08 Jan 2018

 

Voor de meeste groepen is er momenteel een wachtlijst. De wachtlijst is niet lang, dus het is zeker de moeite waard om je in te schrijven! 

Om toch een begin te maken, zou je een privéles kunnen overwegen. Dit is een mooie gelegenheid om kennis te maken met Critical Alignment Yoga. Deze yogavorm wijkt af van de "gewone" Hatha Yoga omdat we veel gebruik maken van hulpmiddelen die zijn bedoeld voor het beweeglijker en sterker maken van de rug.

Klachten in nek, schouders, rug en heupen kan je zo helpen voorkomen.

 Onderrugrol

Heb je klachten, dan is een Critical Alignment Therapieles misschien geschikter voor je. Om deel te kunnen nemen aan de therapielessen kom je eerst langs voor een intake. 

Ben je geïnteresseerd in een privéles, een intake voor een therapieles of wil je op de wachtlijst? Stuur dan een mail naar  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Geef voor de wachtlijst ook aan op welk tijdstip je zou kunnen.

 

 

Nieuws

Lessen in de yogastudio beginnen weer op 1 september (voor zover nu bekend)

Na de laatste persconferentie weten we dat yogastudio's helaas pas weer op 1 september open mogen. Heel misschien iets eerder...

Read more...

Studio gesloten i.v.m. coronavirus

De yogastudio is sinds maandag 16 maart 2020 helaas gesloten voor alle groepslessen. 

Read more...

Yoga voor sportieve mannen!

Er is nog plek voor enkele sportieve mannen die graag yoga willen doen. Wie doet er mee?

Read more...

Wachtlijst Yogalessen

Voor de meeste groepen is er momenteel een wachtlijst. Een kennismaking met Critical Alignment Yoga in een privéles kan wel

Read more...

Individuele en Critical Alignment Therapielessen

Zoek je verdieping in je yogabeoefening? Of heb je nek-, rug- of schouderklachten?

Read more...