• ontdek1
  • ontspan1
  • ontmoet1
24 Apr 2017

 

Zoek je verdieping in je yogabeoefening? Of heb je nek-, rug- of schouderklachten? 

In beide gevallen is het mogelijk om individuele lessen te volgen, een les dus helemaal afgestemd op jou. Je kunt kiezen voor een individuele yogales als je behoefte hebt aan verdieping van je wekelijkse lessen of meer uitleg wilt krijgen over bepaalde houdingen of oefeningen. Denk hierbij ook aan adem- en ontspanningsoefeningen.

Als je (pijn-)klachten hebt, bijv een hernia, stijve nek of bovenrug, slijmbeursontsteking in je schouder, een overbelaste of pijnlijke onderrug, heupklachten, arm/polsklachten e.a., dan kun je kiezen voor Critical Alignement Therapielessen. Dit kan een (tijdelijke) aanvulling zijn op je wekelijkse lessen. 

Yogales

Misschien zijn er yogahoudingen (asana's) die je beter zou willen begrijpen/uitvoeren maar je weet niet hoe je dat aan moet pakken. Bijvoorbeeld het staan op een hoofdstandbankje, een heldenhouding, een achterover- of vooroverbuiging enz. In een individuele les gaan we op zoek naar aanknopingspunten. We kunnen daarbij gebruik maken van tools uit de Critical Alignment Yoga kunnen. Maar ook oefeningen als adem- en/of ontspanningsoefeningen kunnen ingezet worden, al naar gelang de behoefte. Door deze individuele aanpak wordt je je bewuster van spanning/ontspanning in je lichaam en van je voorkeurshoudingen en -bewegingen. 

Critical Alignment Therapie

In het geval van klachten zijn therapielessen een goede ingang. Dit traject begint met een intakegesprek waarin we de klacht bespreken, je krijgt uitleg over de methode en hoe die voor jou zou kunnen werken. Daarnaast zullen we beginnen met een aantal oefeningen die mogelijk helpen bij het verlichten van de klacht. Daarna kan het nodig zijn om nog een aantal individuele lessen te volgen, waarna je uiteindelijk mee kunt doen in een therapiegroep.

Binnenkort volgt meer informatie over Critical Alignment Therapie.

Meer informatie over Critical Alignment vind je hier.

Ik geef deze individuele lessen op dinsdagmiddag, woensdagmorgen/middag of donderdagmiddag/avond, evt vrijdagochtend.

Heb je belangstelling of heb je nog vragen over de mogelijkheden van een individuele les, neem dan contact met me op:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  of 06-49618730.

De kosten van een individuele les zijn € 50 per uur.

 

Nieuws

Lessen in de yogastudio beginnen weer op 1 september (voor zover nu bekend)

Na de laatste persconferentie weten we dat yogastudio's helaas pas weer op 1 september open mogen. Heel misschien iets eerder...

Read more...

Studio gesloten i.v.m. coronavirus

De yogastudio is sinds maandag 16 maart 2020 helaas gesloten voor alle groepslessen. 

Read more...

Yoga voor sportieve mannen!

Er is nog plek voor enkele sportieve mannen die graag yoga willen doen. Wie doet er mee?

Read more...

Wachtlijst Yogalessen

Voor de meeste groepen is er momenteel een wachtlijst. Een kennismaking met Critical Alignment Yoga in een privéles kan wel

Read more...

Individuele en Critical Alignment Therapielessen

Zoek je verdieping in je yogabeoefening? Of heb je nek-, rug- of schouderklachten?

Read more...